Kulturrygsækken

Tilbud om kunst og kultur til daginstitutioner og skoler i København

Kulturrygsækken tager hul på sin femte sæson 2017/18, og vi åbner for et skatkammer af fantasifulde og sjove kunst- og kulturoplevelser for børn. Levende og livsglad musik, dans, teater, film, billedkunst og arkitektur til alle daginstitutioner og skoler i hele byen.

De mange tilbud kommer både hjem til jer og åbner samtidig dørene for besøg hos byens mange kulturinstitutioner. En vifte af spændende forestillinger og workshops som bare venter på at blive brugt.

Åben Dagtilbud og Åben Skole

I år fortsætter vi samarbejdet med Åben Dagtilbud- og Åben Skole-programmerne under Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune. Vi samarbejder også med byens kulturinstitutioner, kulturhuse og biblioteker, og programmet er sammensat med hjælp fra Dansehallerne, Det Danske Filminstitut, Levende Musik i Skolen, Salaam Film & Dialog, Skoletjenesten og Teatercentrum.

Programmerne er blevet til med tilskud fra Københavns Kommune, og det har gjort det muligt at gøre de fleste tilbud gratis for skoler og dagtilbud at bruge.

Nemt og overskueligt

De mange tilbud til skoler og dagtilbud er nu slået sammen, så du kun skal søge ét sted. Kommer du fra en skole skal du blot klikke på Åben Skole-portalen eller på logoet til venstre på siden. Kommer du fra et dagtilbud, skal du klikke på Åben Dagtilbud-portalen eller på logoet til venstre.

De to portaler vil løbende blive opdateret med nye spændende tilbud. Mangler du noget, har du gode ideer til tilbud eller har du spørgsmål så kontakt os gerne på

Vi ønsker jer alle god fornøjelse!
COPENHAGEN KIDS