Earlyarts.co.uk
Earlyarts er et spændende, engelsk, børnekulturelt netværk. “Earlyarts is an award winning professional development network for people working creatively with children and families in the arts, cultural and early years sector.”

Bornibyen.dk
Børn i byen skriver om aktiviteter, events og tilbud til børnefamilier og er Danmarks førende website for børnefamilier. Børn i byen vil gerne skrive om Copenhagen Kids projekter, og det er et godt sted at blive omtalt, for Børn i byen har 375.000 sidevisninger pr. mnd.

Kulturprinsen.dk
Kulturprinsen i Viborg. Børnekulturens Udviklingscenter. Kulturprinsens formål er at være et eksperimenterende udviklingscenter for kultur med børn og unge. Centret skal udvikle kulturtilbud, indsamle viden og arbejde med nye formidllingsformer i forhold til børn, unge og kultur.

Phanatix.net
Freestyle Phanatix har en lang historie med mange oplevelser og erfaringer i rygsækken. Siden 1993 har truppen fortsat udvidet virkefeltet fra events, shows og battles til workshops og stort opsatte teaterproduktioner. Freestyle Phanatix’s produktioner spænder fra power performances over danseteater til koncertproduktioner. Truppen laver workshops i alle grene af hiphop-kulturen, dans, rapping, DJ´ing, graffiti og human beat boxing. Freestyle Phanatix organiserer bboy events årligt. Disse events styrker og samler den danske og nordiske breakdance-scene og booster unge, upcoming b-boys’ karrierer.

Medandreojne.com
Med Andre Øjne er et identitetsprojekt, hvor børn i 12-13 års-alderen i temauger påtager sig en anden social og kropslig identitet. Børnene skifter etnicitet, socialklasse og evt. sprog, og hvis de ønsker det, kan de også skifte køn. Fotografen Henrik Saxgren følger hvert enkelt barns identitetsskifte tæt og arbejder med både portrætter, klassebilleder og billeder af børnene og deres familie. Et arbejde, der udmundede i både en fotoudstilling og en collagebog i 2012.